Een nieuwe leasemogelijkheid voor werkgevers. Fietsdirect biedt geen Private Lease aan. Bent u werknemer en heeft het bedrijf waar u werkt nog geen fietsplan, dan kunt u de mogelijkheid wel aan uw werkgever opperen. Er zitten namelijk voordelen aan voor de werkgever en de werknemers.

NFP Fietslease. De meest flexibele en complete aanbieder voor zakelijk fietsen

Wij maken het leasen van een fiets heel eenvoudig. Jij kiest zelf per medewerker voor de duur van het leasecontract en onze scherpe tarieven zijn all-in, dus inclusief onderhoud, pechhulp én verzekering. Nergens vind je het flexibeler of completer. Extra voordeel: bij ons vind je alle fietsregelingen onder één dak. Wij zijn het zusje van FiscFree®, Nationale Fietsprojecten en Trappers. Dat maakt dat wij je tot in detail kunnen adviseren over alles fiscale fietsregelingen en precies weten hoe we je het leven een stuk makkelijker kunnen maken.

FiscFree®. Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden

FiscFree® biedt jou de mogelijkheid je medewerkers extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel aan te bieden. Denk hierbij aan een fiets van de zaak, een fitnessabonnement, computer, cadeaukaarten en nog heel veel meer. En dat allemaal binnen de mogelijkheden van de werkkostenregeling (WKR). Als werkgever bepaal jij zelf tot welke productgroepen je medewerkers toegang krijgen én onder welke voorwaarden. Jouw medewerkers genieten gemiddeld zo’n 40% belastingvoordeel en jij? Jij bespaart hiermee direct ongeveer 18% op je sociale lasten. Iedereen het voordeel!

Wil jij meer weten over onze leasefietsmogelijkheden? Neem dan contact op met Fietsdirect.nl via EMAIL of 0570-606939.